Gåvoredovisning December 2015

Downloads29

Resultatet för december månad blev helt otroliga 154.610kr!
Tack till alla fantastiska medlemmar och facebook-fans som stödjer Hundhjälpen och därmed de utsatta hundarna i Rumänien!

Nedan följer gåvoredovisning för december 2015:
Ospecificerade gåvor, gåvogram samt paypal-donationer uppgick till hela 66.130kr! Dessa pengar kommer denna månad att gå till mediciner!
I slutet av november påbörjade vi vår stora Julinsamling i syfte att fylla medicinskåpen inför 2016. Totalt inkom fantastiska 45.861kr för mediciner och intensivvård i december.  Julinsamlingen fortsätter under januari månad!
I november startade kampanjen Vinterhundar (som innebär ett finansiellt sponsrande av utvalda hundar) vilket i december inbringade 24.375kr. Detta innebär att många av de äldre hundarna i hägnen nu fått sin överlåtelsekostnad sänkt i hopp om att bli än mer attraktiva i adoptionsprogrammet. I december togs även beslutet att alla sponsringar skulle gå enbart till dessa utvalda Vinterhundar. Andra enskilda hundar i adoptionsprogrammet sponsrades i decembers första dagar med 500kr.
Våra fadderhundar/katter sponsrades av sina faddrar med 9.645kr samt ytterligare 2.150kr från andra sponsorer.
I november samlade vi in pengar till den årliga julfesten till Save the Dogs personal och i december kom det in ytterligare 900kr till detta ändamål.
Vi har även haft fortsatt försäljning av Save the Dogs kalender och i december kom det in totalt 5.040kr för köp av kalendrar!

Du kan läsa hela gåvoredovisningen här. Äldre gåvoredovisningar finns under menyn ”Stöd vårt arbete”.

Ett varmt tack till alla som stöder arbetet för hundar i nöd!

%d bloggare gillar detta: