God Jul!

Downloads5

 

 

2015 lider mot sitt slut och vi står inför julhelgen. Vi på Hundhjälpen, styrelsen samt våra aktiva, vill önska er alla en underbar jul, i kärlekens och omtankens tecken. Ta hand om era nära och kära, både människor och husdjur. Skänk gärna mer än en tanke till de vilda djuren, samt småfåglarna som har det tufft vintertid.
Vi tar alla en välförtjänt paus över julhelgen, 24-26 december. Perioden därefter, fram över nyårshelgen, får du vara beredd på att vi inte alltid finns tillgängliga.
Med tanke på julens alla faror för våra hundar finner du igen nedan länken till försäkringsbolaget Ifs informativa artikel.

 

 

Vi vill också påminna om vår julinsamling, länk nedan, där varje krona oavkortad går till livräddande åtgärder för våra omhändertagna skyddslingar (mediciner, intensivvård ). Alla våra 1700 hemkomna hundar har räddats till livet och vårdats tack vare generösa donationer.

Varma Julhälsningar
Styrelsen, Hundhjälpen

%d bloggare gillar detta: