4 nya "vinterhundar"

vinter

Äldre hundar och de med särskilda behov har svårare att hålla värmen i vinterkylan. De kroppsreserver de har förbrukas snabbt och de har inte samma förmåga att sätta varm päls. Vår vinterkampanj vill därför lyfta fram just dessa hundar, de som har det största behovet av att få lämna hägnet, på grund av ålder, handikapp, sociala faktorer eller annat. Dessa hundars situation är svår och de behöver nu vår hjälp. Öppna Ditt hem för en av våra ”vinterhundar” – hjälp dem in i värmen denna vinter. De har inte stora behov av aktiviteter – utan en mjuk bädd, god mat och mycket kärlek är det som fattas i deras liv. Detta kan Du erbjuda dem. Den kärlek Du får i retur är värd allt!

Samtliga hundar kan sponsras ner till ett minimibelopp (för äldre och handikappade hundar 1500 kr, för övriga 2500 kr). Ditt bidrag sänker således hundens överlåtelsekostnad vilket kan hjälpa den att finna vägen till sitt framtida hem. Inkomna belopp fördelas mellan hundarna. Märk betalningen ”Vinterhundar”. ALL sponsring av enskilda hundar i adoptionsprogrammet, oavsett vilken, tillfaller under kampanjtiden just dessa utvalda hundar – det är här behovet finns.

Vi har nu 4 nya vinterhundar i programmet – De bor liksom de andra utomhus, med tillgång till koja eller ”ligghall” under tak. Bädden består av halm. Temperaturen kan ett fåtal nätter falla till -20 grader. Isande regn vräker ner över hägnen. Hjälp dessa hundar – våra mest utsatta vänner!

Ny mapp3

Bella lämnades in till hägnet av sin ägare. Hon tyckte att hägnmiljön var riktigt jobbig i början men har ändå visat sig vara en mycket social och glad liten tjej. Hon tycker om att vara nära och verkligen strålar av lycka när hon får vår uppmärksamhet.

Lille Gold var riktigt illa ute när han hittades vid motorvägen, rysligt mager och togs genast med till hägnet. Han är en väldigt social och härlig liten filur, han rör sig fritt i det gamla hägnet och är noga med att hälsa alla vänliga besökare välkomna.

Vår käre Grizzly hittades vid kärnkraftverket och var länge väldigt rädd för människor men har blivit en riktig mysfarbror som gärna umgås. Han har spenderat många, långa år i hägnet och behöver verkligen få uppleva en varm bädd och någon som älskar just honom.

Zoe griper verkligen tag i våra hjärtan. Hon har bott i hägnet i många, många år och sett många andra hundar lämna hägnet för att få leva bättre liv – men Zoe har alltid blivit kvar. Zoe är lite blyg inledningsvis men när hon fått samla lite mod kommer hon gärna fram och myser med oss.

Klicka på hundarnas namn för att läsa mer om dem.
Läs om vinterkampanjen i sin helhet här.

%d