Nya fadderhundar – Whisper och Lupica

whisper

Några hundar kommer aldrig att få chansen till ett eget hem. Vissa av dessa uppehåller sig utanför hägnen i Cernavoda och Medgidia, medan andra ges skydd inne i hägnen. Dessa hundar lämpar sig inte för adoption av flera orsaker; en del har för alltid tappat förtroendet för människan, andra kan vara ”skarpa”. Några hundar trivs endast i frihet. De flesta av dessa hundar är födda på gatan. Andra har misshandlats eller vanvårdats av sina ägare… idag bor de i sina jordhålor eller i enstaka hundkojor som personalen har satt ut. De känner trygghet i närheten till hägnet, att få mat varje dag, att inte glömmas bort. Dessa hundar kommer aldrig att överges av SaveTheDogs. De är dock kostsamma för hägnet. Tack vare fadderprogrammet kan de varje dag garanteras mat, omvårdnad och vid behov veterinärvård.

Vi vill nu presentera Whisper och Lupica som är nya i vårt fadderprogram.

Whisper hittades mitt på gatan, han haltade omkring och hade enorma problem att röra sig. Han togs självklart om hand och har återhämtat sig väl. Whisper är en rar kille men är fortfarande väldigt rädd för människor.
Lupica är vår första fadderhund från STAAD. Han höll länge till vid en butik i staden Mangalia, han trivdes bra och var kompis med alla. När hundfångare började jobba i staden fångade de in Lupica, men han räddades av sina mänskliga kompisar. För hans säkerhets skull fick han för ett par år sedan flytta in i hägnet, där han trivs bra.

För information och för att anmäla dig som fadder, maila fadder@hundhjalpen.se.
Läs mer om fadderprogrammet här.

%d bloggare gillar detta: