Gåvoredovisning November 2015

Downloads24

Resultatet för november månad blev fantastiska 109.199kr!
Ospecificerade gåvor, gåvogram samt paypal-donationer uppgick till hela 25.165kr. Under november månad samlade vi inte bara in pengar för att hjälpa hundarna hos vår samarbetspartner Save the Dogs, vi samlade även in pengar för att hjälpa hundarna i hägnet Asociata STAAD. Mihaela som driver detta hägn har sedan flera år haft ett visst samarbete med SaveTheDogs och nu är även Hundhjälpen involverade i arbetet kring hundarna hos STAAD då ett antal av hundarna i adoptionsprogrammet kommer härifrån. Insamlingen till förmån för dessa hundar i november inbringade hela 28.433kr!
Vi samlade även in pengar till den årliga julfesten som Hundhjälpen brukar göra, för att visa vår uppskattning till Save the Dogs personal. Även i år kunde vi täcka kostnaderna för en sådan fest då vi fick in hela 15.567kr.
Våra fadderhundar/katter sponsrades av sina faddrar med 9.945kr samt ytterligare 2.200kr från andra sponsorer. I slutet av månaden startade vi kampanjen Vinterhundar (som innebär ett finansiellt sponsrande av utvalda hundar i grupp) och på kort tid inbringades 13.600kr vilket innebär att samtliga vinterhundar blev fullt sponsrade och väntar nu bara på att bli upptäckta och bokade!
Andra enskilda hundar i adoptionsprogrammet sponsrades i november med 1.400kr.
I slutet av månaden började vi vår stora Julinsamling i syfte att fylla medicinskåpen inför nästa år. Totalt inkom 7.458,8kr för mediciner och intensivvård innan månadens slut.  Julinsamlingen fortsätter under december månad!
Vi har även under november månad påbörjat försäljningen av Save the Dogs kalender. Då kalendern inte har kostat något för Hundhjälpen eller SaveTheDogs att ta fram så kan varje krona gå direkt till hundarna. I november kom det in totalt 5.430kr för köp av kalendrar!

Du kan läsa hela gåvoredovisningen här. Äldre gåvoredovisningar finns under menyn ”Stöd vårt arbete”.

Ett varmt tack till alla som stöder arbetet för hundar i nöd!

%d bloggare gillar detta: