Personalens glada kväll

2015-julfest-002

SaveTheDogs personal har långa och slitsamma arbetsdagar. För att ge dem en liten guldkant i tillvaron initierade Hundhjälpen för många år sedan den årliga julfesten. Här får man en kväll glömma vardagens slit, äta gott och dansa in på småtimmarna. För många i personalen är det enda gången på året man har möjlighet att äta på restaurang. Årets fest ägde rum i Cernavoda fredagen den 4e december. Från Hundhjälpen närvarade Linda och Kersti samt vår bloggare Jennifer. SaveTheDogs grundare Sara Turetta fanns givetvis på plats och detta år inbjöds även Mihaela med sin personal från STAAD.

Det bjöds på god mat där de flesta valde det vegetariska alternativet. Mellan rätterna dansade personalen spontant sina traditionella ”ringdanser”. Sara Turetta höll tal där alla hälsades välkomna och tackades för sina insatser under 2015. Två ur personalen belönades extra. Samtliga fick med sig en julgåva hem i form av en presentkartong innehållande en flaska gott vin och en traditionell julkaka.

2015-julfest1

Hundhjälpen initierade denna gång vårt årliga pris ”Hundhjalpen´s Prize for Kindness and Compassion towards animals”, ett pris för att belöna den som gjort det lilla extra för att visa omtanke och kärlek till våra djur. Prisets förste mottagare var Ion Ilie, som arbetar i Cernavoda med att fånga in hundar och lite av varje som behövs kring verksamheten. Ion stäcker alltid ut en vänlig hand till en rädd hund och tillbringar även stor del av sina lediga dagar i hägnet där han då går ut med de hundar som behöver lite stimulans och pysslar om de som bara behöver lite vänskap. Ion har en ung son som han nu kommer att få möjlighet att köpa skolkläder och böcker till. Vi tackar Ion för att hans goda arbete.

2015-julfest2

TACK alla ni som gjorde detta möjligt genom era bidrag! Kvällar som denna skapar gemenskap inom personalen och över gränserna.

Här kan ni se fler bilder från festen!

 

 

%d bloggare gillar detta: