Vår älskade Siri!

Downloads21

Vår älskade Siri har haft ett mycket svårt liv – upphittad i en sopcontainer med nyfödda valpar och utan tvekan en fruktansvärd tid före det. Hon finns nu i jourhem i Stockholm och önskar sig snabbt ett eget, tryggt hem där hon får boa in sig och börja sprida glädje.
Det här är trots sin hemska bakgrund en fantastisk tik med många fina kvaliteter, redo att bli en älskad familjemedlem. Siri behöver nu snabbt få sitt permanenta hem för att kunna börja sitt nya liv på allvar. Hemmet ska ha kärlek i överflöd och tid att ägna denna fina tjej.
Siri är social och gladlynt och delar gärna sitt hem med en trevlig hundkamrat.

Vi söker nu DIG som kan ge Siri en ny chans i livet – och göra det till det allra bästa!

Läs mera om Siri här.

Intresseanmälan finner du här.

%d bloggare gillar detta: