Hälsningar från ett härligt gäng!

presFör ett drygt år sedan anlände en vacker hund-dam till en mycket lycklig matte, nämligen vackra Tasha. Tasha njuter av livet och firade sin ”ett år som svensk”-dag med en smaskig hundtårta!

En annan hund-dam som väckt uppmärksamhet var vår rara Tori. I juli nu i år var det hennes tur. Tori tycker att flytten till Sverige var det bästa någonsin och tycker om att få plaska runt i vattnet.

Finaste kattfröken Theresa anlände i september och förstod snabbt att bästa sovplatsen var på matte!

En annan fin fröken som landade i september var lilla Kira, en glad liten tjej som visat tydligt att hon älskar kuddar.

På samma flyg som Kira åkte med åkte även sötnosan Liana, hon har blivit kompis med de andra hundarna och vågar ta för sig mer och mer för varje dag.

Även charmören Messi (fd Alcide) kom till Sverige i september. Han fann sig snabbt till rätta och snart får han fira sin födelsedag bland människor som älskar honom!

Myskillen Lego (fd Leoo) kom till Sverige för några få veckor sedan.  Han tycker om att tugga på ben och att vara ute. Det är honom vi ser på bilden ovan, tillsammans med matte ute på en härlig höstpromenad.

Med samma flyg som Lego kom även vackre Cezar. Även han har bott in sig fint hos sin familj och ser fram emot en jul som älskad familjehund.

%d bloggare gillar detta: