Vi bjuder personalen på julfest!

hemsidan

Hundhjälpen initierade för många år sedan traditionen att bjuda SaveTheDogs personal på en julfest. Vi vill på detta vis visa vår uppskattning över deras fantastiska arbete. Syftet med insamlingen är att kunna bjuda all personal, både från Cernavoda och Medgidia, samt i år även STAAD, på en julmiddag där de får äta gott och för en stund få glömma allt lidande som de annars möter varje dag. För de flesta i personalen är det den enda gång under året som de besöker en restaurang. Samtliga får även en liten julgåva med sig hem.

Vill Du bidra till att sprida julglädje bland personalen?
Den totala budgeten för arrangemanget är ca 12 000 kr.

Sätt in Ditt bidrag på Hundhjälpens plusgiro 355 425-0. Skriv ditt namn + julmiddag
+ PUL (om du vill att ditt namn ska synas i gåvoredovisningen).
Det går även att donera via Swish: 123 1721430
SMS: Smsa till nummer 72672 med texten HUNDAR, mellanslag följt av den summa
du vill donera: 50, 75, 100, 150, 199 kronor.
Tack för Din gåva!

%d bloggare gillar detta: