Vackraste Robbie måste få resa!

Rocky (3) (1)-001

Vi nås då och då av ett nödrop från de anställda i hägnen om att någon av hundarna där mår dåligt. Det kan vara en hund som mobbas svårt – eller som i Robbies fall – som stressas enormt. Robbie är mycket människokär, glad och pigg – men som för flera av våra mest intelligenta hundar blir hägnlivet en tuff upplevelse. Han klarar helt enkelt inte av att ständigt stressas av andra hundar, att måsta konkurrera om minsta resurs och att det aldrig är riktigt tyst och lugnt. Robbie mår allt sämre och vi förstår att han mycket snabbt måste få sitt nya hem för att inte gå under mentalt. Vi söker nu med ljus och lykta DIG som kan öppna Ditt hem och Ditt hjärta för denne vackre och goe pojk. Han har så mycket att erbjuda Dig i form av vänskap och glada stunder. Robbie bor gärna som ensam hund eller med en vänlig tik. Hör av Dig!

Läs mera om Robbie här.

Intresseanmälan hittar du här.

%d bloggare gillar detta: