Vi vädjar för Hardy!

hardy4

Vår fantastiske Hardy har haft ett extremt svårt liv – och måste få en nystart i livet snarast. Hardy har utstått svält, plågor och misshandel – och ändå visat sig vara en kärleksfull och vänlig grabb. Han omhändertogs från fruktansvärda förhållanden trots att det egentligen inte fanns plats för honom i det lilla privata hägnet. Livet där är trångt och stressigt och Hardy behöver nu få lite guldkant i livet. Det här är en fantastisk hund som kommer att bli någons bästa vän och följeslagare, aktivitetskamrat och TV-soffekompis. Hardy kommer att så småningom tyna bort i hägnmiljön – där han saknar närhet och tillhörighet – det som han värdesätter allra mest.

Hjälp Hardy – öppna Ditt hem för denne underbare kille som söker sin BFF (Best Friend Forever).

Läs mera om Hardy här.

Intresseanmälan finner Du här.

%d bloggare gillar detta: