Det är inte lätt att vara blind i hägnet… Hjälp Totolino!

Totolino (7)-001

Vår allra käraste lilla Totolino behöver snarast ett eget hem! Totolino är blind och då är hägnlivet mycket svårt. Överallt finns andra hundar som puffas och knuffas. Det är svårt att kunna nå fram till mat och bra sovplatser när man inte ser. När de andra hundarna hetsar upp sig vet Totolino inte vad det rör sig om – är det någon dominant hund som närmar sig så att man bör ta skydd – och då åt vilket håll – eller är det bara lite tumult i lekens iver? Totolino mår inte alls bra i denna miljö och vi söker nu ett fantastiskt hem till denne fantastiske grabb. Han måste få lämna hägnet snarast för att våga börja leva på allvar.
Var finns Du som kan öppna Ditt hjärta och Ditt hem för vår innerligt älskade Totolino? Han är en oerhört snäll och godhjärtad hund, en bästis.

Läs mera om Totolino här.

Intresseanmälan finns här.

%d bloggare gillar detta: