Våra älskade katter!

https://i0.wp.com/www.hundhjalpen.se/wp-content/uploads/2015/10/calisa1.jpg?w=640

Det har väl inte undgått någon att SaveTheDogs / Hundhjälpen även hjälper katter i nöd. Katternas situation i Rumänien är inte bättre än hundarnas. Katterna föds och dör på gatan, utsätts för fruktansvärda umbäranden och människors grymheter. Det finns försvinnande liten hjälp att få. Katthemmen lyser med sin frånvaro – utom i Cernavoda och Medgidia. Här bor ett antal ljuvliga omhändertagna katter, där många efter att ha återhämtat sig från svält och skador nu ivrigt väntar på egna hem. Den rumänska katten är ganska liten och gracil och oftast väldigt social. Våra katter är dessutom hundvana. De finns i olika åldrar och färgställningar – och har olika behov vad gäller sitt hem. Katterna genomgår precis som hundarna ett omfattande medicinskt program, kastreras och microchippas. De reser till Sverige på EU-pass.

Ge en av våra underbara katter den största gåvan – ett eget hem – de kommer att sprida glädje omkring sig.

Se katterna för adoption här.

Läs om hur katterna förbereds här.

Intresseanmälan finner du här.

%d bloggare gillar detta: