Bildhälsningar från hundar!

https://i0.wp.com/www.hundhjalpen.se/wp-content/uploads/2015/09/kinasv3.jpg?w=640Kinna (fd Kina) kom till Sverige i våras och njuter i fulla drag, hon älskar att få vara ute och springa och att leka med bästa kompisen Tizla.

Felix (fd Karino) har bott in sig väl i sitt hem sedan han kom förra året och i sommar var matte själv på besök i Rumänien och hämtade hem Felix ”lillasyster” Lovis (fd Alba). De blev snabbt bästisar och Karino är en superduktig mentor åt Lovis.

Dagen efter att lilla Lovis landade på svensk mark landade en underbar liten herre vid namn Louie. Även han har gjort sig hemmastad i sitt nya liv och börjat lära sig hur det goda livet fungerar.

Klicka på hundarnas namn för att se bildhälsningarna!
På bilden ser vi vackra Kinna.

%d bloggare gillar detta: