Anette drömmer ännu om ett eget hem!

https://i0.wp.com/www.hundhjalpen.se/wp-content/uploads/2015/09/Anette-15-001.jpg?w=640

Anette väntar sedan länge på att drömmen om ett eget hem ska gå i uppfyllelse. Hon är en underbar tjej som vill få en alldeles egen familj att pyssla om. Livet i hägnet är monotont och stressigt. Anette är godmodig och glad, men vi märker att den långa tiden i hägnet sätter sina spår. Nuförtiden sitter Anette långa stunder och blickar sorgset ut genom gallret, vilket är hjärtskärande att se.
Anette behöver nu Din hjälp att få ämna hägnet, att åter få finna glädje i livet. Att få höra ihop med någon. Att få bli bortskämd och älskad. Vi söker Dig som vill ha en fantastisk kamrat, en trogen följeslagare. Hjälp Anette!

Läs mera om Anette här.

Intresseanmälan hittar du här.

%d bloggare gillar detta: