Hur mycket ska en liten hund orka med?

https://i0.wp.com/www.hundhjalpen.se/wp-content/uploads/2015/09/Naomi-Hope-4-001.jpg?w=640

Lilla Naomi-Hope har fått utstå fruktansvärda lidanden. Misshandlad av sin ägare och med halsbandet fastvuxet in i halsen. Påkörd och lämnad att dö vid vägkanten. Nu har hon kommit ut ur sitt skal och blivit oerhört tillgiven sina skötare. Då blir det dags för bästisen Candy att resa till Sverige. De andra hundarna ger sig nu på Naomi-Hope och gör henne livrädd. Nu får det vara nog!

Var finns Naomi-Hopes nya hem där hon får den trygghet hon aldrig förunnats? Var finns hemmet där man skämmer bort henne och överöser henne med ovillkorlig kärlek. Det är bråttom – Naomi-Hope måste få lämna Rumänien så snabbt det bara går. Kan Du erbjuda denna lilla, älskliga tjej det bästa hundliv som kan finnas, hör av Dig. Naomi-Hope orkar snart inte mer.
Hemmet ska vara lugnt, lugnt beläget, utan småbarn och gärna med en trevlig liten hundkamrat eller en katt som sällskap.

Läs mera om Naomi-Hope här.

Intresseanmälan finns här.

%d bloggare gillar detta: