Vem kan hjälpa Keira?

https://i0.wp.com/www.hundhjalpen.se/wp-content/uploads/2015/09/keira3.jpg?w=640
https://i0.wp.com/www.hundhjalpen.se/wp-content/uploads/2015/09/IMG_4052-001.jpg?w=640

Keira är bokad!

Keira har levt ett långt och säkerligen mycket dramatiskt liv. Hon hittades med tre valpar som hon i den fientliga miljön ändå lyckats hålla vid liv – med bravur! Två av valparna finns redan i goda hem – vackre Caesar väntar ännu. Keira som är en äldre hund har det tufft i hägnet. Hon stressas av allt oväsen och all konkurrens och mår allt sämre. Hon behöver snarast få resa till en alldeles egen familj som erbjuder henne uppmärksamhet och kärlek, trevliga promenader och lugnt mys. Hon har mycket att erbjuda förutom den äldre hundens alldeles speciella charm; vänskap, trofasthet och sällskap på livets alla promenader. Var finns Du som kan ge henne chansen? Keira måste någon gång i sitt liv också få uppleva lycka!
Du bör inte ha småbarn hemma och helst inte andra djur – så att Keira kan få njuta av odelad uppmärksamhet. Hon är värd att äntligen få bli viktig och som den äldre dam hon är behöver hon få komma in i värmen före vinterkylan sätter in!

Läs mera om Keira här.
Intresseanmälan finns här.

%d bloggare gillar detta: