Egna hem till Bruno och Toni – våra guldgossar!

https://i0.wp.com/www.hundhjalpen.se/wp-content/uploads/2015/07/1.jpg?w=640

Våra underbara ungdomar, Bruno och Toni har ännu inte haft lyckan att hitta till sina egna hem. Det här är två goa, glada och busiga grabbar som kommer att sprida glädje omkring sig i stora mått. De har valpens okonstlade, sprudlande charm, samtgatuhundens vaksamhet, lyhördhet och intelligens. Grabbarna älskar uppmärksamhet och tar alla tillfällen som ges att mysa med personalen och besökare. De är mjuka och vänliga – med mycket spring i de unga benen. Nu vill båda grabbarna komma HEM! Var finns du som kan öppna ditt hem för en av dem – och samtidigt få en kamrat för livet – en trogen följeslagare och en bästa vän?
Bruno och Toni väntar på DIG!

Läs mera om Bruno här.

Läs mera om Toni här.

Intresseanmälan hittar du här.

%d