Ny fadderhund – Cica

https://i0.wp.com/www.hundhjalpen.se/wp-content/uploads/2015/08/cica2.jpg?w=640Några hundar kommer aldrig att få chansen till ett eget hem. Vissa av dessa uppehåller sig utanför hägnen i Cernavoda och Medgidia, medan andra ges skydd inne i hägnen. Dessa hundar lämpar sig inte för adoption av flera orsaker; en del har för alltid tappat förtroendet för människan, andra kan vara ”skarpa”. Några hundar trivs endast i frihet. De flesta av dessa hundar är födda på gatan. Andra har misshandlats eller vanvårdats av sina ägare… idag bor de i sina jordhålor eller i enstaka hundkojor som personalen har satt ut. De känner trygghet i närheten till hägnet, att få mat varje dag, att inte glömmas bort. Dessa hundar kommer aldrig att överges av SaveTheDogs. De är dock kostsamma för hägnet. Tack vare fadderprogrammet kan de varje dag garanteras mat, omvårdnad och vid behov veterinärvård.

Vi vill nu presentera Cica som är ny i vårt fadderprogram!
Cica är en ung, mjuk och glad tjej som hittades vid vägkanten, troligtvis påkörd av en bil. På grund av en permanent skada i ett ben haltar hon och veterinären vill fortsätta ha uppsikt över hennes tillstånd men vi hoppas att hon i framtiden kanske kan flytta över till vårt adoptionsprogram.

För information och för att anmäla dig som fadder, maila fadder@hundhjalpen.se.
Läs mer om fadderprogrammet här.

%d bloggare gillar detta: