Bilder från hundträffen!

https://i0.wp.com/www.hundhjalpen.se/wp-content/uploads/2015/08/19.jpg?w=640

Lördag 15 augusti var det dags för årets stora höjdpunkt – Hundhjälpens hundträff! Denna träff gick verkligen i djurskyddets tecken – vi hade glädjen att få med oss representanter för World Animal Protection, Djurens Rätt, Djurskyddet Bohuslän och Svenska Djurambulansen. Försäkringsbolaget If gav en eventrabatt 15%. På plats fanns Lynx Photo som fotograferade hundarna, hundmassören MajDog som demonstrerade hur man kan hjälpa sin hund med massage. Backa Hund och Katt sålde hundtillbehör och leksaker. Guarda Spirit sålde kläder med djuretiska budskap. Vi hade även på plats från Rumänien Filippo Agostino, SaveTheDogs italienske platschef samt Alexandra Grasu som är adoptionsansvarig vid verksamheten i Cernavoda.

Årets sponsorer var Birgitta Alneroth, Försäkringsbolaget If, Macon Trollhättan, Tidningen Härliga Hund, Eva Cederholm, Catharina Hyttsten, Ulrikas smycken, By Margareta Nudel, DaniDesign, Siba, Svea Exchange, Desenio, Torpa Hallen Vbg, PH Profil Thn, Green Aurora och Engelsons. TACK till er!

Vi vill tacka ALLA som var med och gjorde detta till en underbar dag!

Klicka HÄR eller på bilden ovan för att se bilder från träffen!

%d bloggare gillar detta: