Sammy förlorade sitt nya hem!

https://i0.wp.com/www.hundhjalpen.se/wp-content/uploads/2015/08/Sammy-7-001.jpg?w=640

Vår underbare Sammy har väntat länge på att få ett eget hem – han blev bokad – och stod på tur att resa. Så förändrades planerna och Sammy fick ingen resa. Nu står han helt resklar och utan hem att komma till. Den här fine grabben ska inte behöva vänta längre nu – det måste finnas ett stoppdatum även på hans tid i hägn!
Sammy är vänlig och tillmötesgående, pigg och glad – en toppenhund. Var finns Du som kan öppna Ditt hem och ta emot denne fantastiske grabb – bygga en relation för framtiden och njuta av varandras sällskap i vått och torrt. Hjälp Sammy till ett liv där han blir värdefull och älskad – och där han inte förspiller sitt liv med att bara vänta… och vänta. Hör av Dig! Sammy väntar på Dig!

Läs mera om Sammy här.

Intresseanmälan finner Du här.

%d bloggare gillar detta: