Loly behöver Din hjälp!

https://i0.wp.com/www.hundhjalpen.se/wp-content/uploads/2015/08/Loly-2-001.jpg?w=640

Loly mår allt sämre i hägnet och måste få resa därifrån snarast. Hon stressas svårt av allt ståhej och all konkurrens om de få resurser hundarna delar. Detta gör att hon inte kan slappna av utan går omkring i ett konstant spänningstillstånd – vilket är väldigt slitsamt. Det finns i det proppfulla hägnet heller ingen möjlighet att tillgodose Lolys behov av lugn och ro – överallt finns hundar. Lolys chans att må bättre ligger i att så snabbt som möjligt få lämna hägnet och landa i ett hem där hon tas emot med kärlek och omtanke – och där hon i egen takt får upptäcka att ett hundliv faktiskt kan vara helt underbart och roligt. Vi söker nu med ljus och lykta DIG som kan välkomna denna intelligenta och lyhörda hund i ditt hem och i ditt hjärta. Du får inte bo alltför centralt och du bör inte ha andra djur hemma så att Loly kan få njuta av din odelade uppmärksamhet. Finns Du? Hör av Dig snarast. Loly behöver DIG!

Läs mera om Loly här.

Intresseanmälan finner du här.

%d bloggare gillar detta: