Tack!

 https://i0.wp.com/www.hundhjalpen.se/wp-content/uploads/2015/08/DSC_0810.jpg?w=640

Vi vill tacka alla som var med och gjorde gårdagens hundträff till en mycket trevlig dag för två-, tre- och fyrbenta!

Tack till World Animal Protection, Djurens Rätt, Djurskyddet Bohuslän och Svenska Djurambulansen som även de var på plats. Försäkringsbolaget If gav en eventrabatt 15%. Lynx Photo fanns där för att fotografera din pälsbärande älskling, hundmassören MajDog som demonstrerade hur du kan hjälpa din hund med massage. Backa Hund och Katt sålde hundtillbehör och leksaker och Guarda Spirit sålde kläder med djuretiska budskap.

Tack till våra sponsorer Birgitta Alneroth, Försäkringsbolaget If, Macon Trollhättan, Tidningen Härliga Hund, Eva Cederholm, Catharina Hyttsten, Ulrikas smycken, By Margareta Nudel, DaniDesign, Siba, Svea Exchange, Desenio, Torpa Hallen Vbg, PH Profil Thn, Green Aurora och Engelsons. 

Tack till ALLA ni som var med oss denna härliga dag; hundägare, hundvänner, väderguden, våra besökare från Save The Dogs, alla goa hundar och tack även till er som inte kunde vara på plats men som var med oss i tanken!

 

%d bloggare gillar detta: