Hundhjälpens stora träff – 15 augusti kl 13.00 – Ale, Göteborg

https://i0.wp.com/www.hundhjalpen.se/wp-content/uploads/2015/08/11836882_10152916939176529_7784762933444524992_n.jpg?w=640

Vi ses väl alla den 15e augusti! Du är hjärtans välkommen till årets stora träff. Denna träff går i djurskyddets tecken och vi har glädjen att få med oss representanter för World Animal Protection, Djurens Rätt, Djurskyddet Bohuslän och Svenska Djurambulansen. Försäkringsbolaget If ger en eventrabatt 15%. På plats finns Lynx Photo som fotograferar din pälsbärande älskling, hundmassören MajDog som demonstrerar hur du kan hjälpa din hund med massage. Backa Hund och Katt säljer hundtillbehör och leksaker. Guarda Spirit säljer kläder med djuretiska budskap.Vi har även på plats från Rumänien Filippo Agostino, SaveTheDogs italienske platschef samt Alexandra Grasu som är adoptionsansvarig vid verksamheten i Cernavoda. Har du en hund från SaveTheDogs – kom och hälsa! Vi tolkar gärna.

Vi berättar gärna om våra hundar som finns tillgängliga för adoption. Djurskyddet Bohuslän har många hemlösa katter som söker hem och som presenteras.

Det kommer att finnas ett litet café med enkel förtäring ( kaffe / läsk, bullar och kakor, korv och bröd – även vegetarisk version ). Testa dina kunskaper om Hundhjälpen / SaveTheDogs på vår tipsrunda och vinn priser. Vi har även flera lottringar med fina vinster.

Hjärtligt välkomna till en trevlig dag i djurskyddets tecken!

Vägbeskrivning:
Ale BK ligger i Nödinge, ca 2,5 mil norr om Göteborg vid RV 45. Från Nödinge är det ca 4,5 km till Ale BK.
Sväng av vid avfart 85 på motorvägen mot Nödinge, följ vägen mot Ryd, förbi häst/smådjurspraktiken, vid rondellen tar du till vänster mot Ryd (härifrån kommer det att vara skyltat!), förbi sjön och Idrottplats, fortsätt vägen fram ca 3 km tills du passerat en liten bro – ca 100 m efter bron ligger Ale BK!

Länk till karta:
http://www.alebk.se/kontakt/hitta-hit-6944921


%d