Nya fadderhundar – Bella, Grizzly och Trilby

https://i0.wp.com/www.hundhjalpen.se/wp-content/uploads/2015/08/bellapres-001.jpg?w=640

Några hundar kommer aldrig att få chansen till ett eget hem. Vissa av dessa uppehåller sig utanför hägnen i Cernavoda och Medgidia, medan andra ges skydd inne i hägnen. Dessa hundar lämpar sig inte för adoption av flera orsaker; en del har för alltid tappat förtroendet för människan, andra kan vara ”skarpa”. Några hundar trivs endast i frihet. De flesta av dessa hundar är födda på gatan. Andra har misshandlats eller vanvårdats av sina ägare… idag bor de i sina jordhålor eller i enstaka hundkojor som personalen har satt ut. De känner trygghet i närheten till hägnet, att få mat varje dag, att inte glömmas bort. Dessa hundar kommer aldrig att överges av SaveTheDogs. De är dock kostsamma för hägnet. Tack vare fadderprogrammet kan de varje dag garanteras mat, omvårdnad och vid behov veterinärvård.

Vi vill nu presentera Bella, Grizzly och Trilby som är nya i vårt fadderprogram.
Här kan ni läsa mer om Bella, en vacker tik som hittades mager och stelfrusen på gatan en iskall februaridag. I det skicket hon var hade hon inte klarat sig länge till men hade turen på sin sida och hittades i tid.
Grizzly var oroväckande smal och letade ofta mat kring kärnkraftverket i Cernavoda där några arbetare tyckte synd om honom och kontaktade hägnet som givetvis hämtade honom. Trots många år i hägnet är han fortfarande väldigt rädd för människor.
Marian, en av Save The Dogs chaufförer, hittade sötnosan Trilby vid Cernavodas tågstation där hon letade någonting att äta. Eftersom det är oerhört farligt för en hund att röra sig kring tågspåren fick Trilby följa med till hägnet, där hon trivs bra.

För information och för att anmäla dig som fadder, maila fadder@hundhjalpen.se.
Läs mer om fadderprogrammet här.

%d bloggare gillar detta: