Vi samlar in – AVMASKNING – Viktigt!

För att undvika parasitepidemier i hägnen avmaskas hundar och katter regelbundet – vilket de givetvis även görs vid ankomsten till hägnet. Hundar och katter avmaskas en sista gång inför avresan till sitt nya hem i Sverige. Då detta är en stor utgift för SaveTheDogs ber vi er alla om hjälp. Vid hundträffen i Ale, Göteborg den 15e augusti, samlar vi in avmaskningstabletter som vi sänder till Rumänien med flygpassagerare den 16e. Snälla ni som kommer till träffen – ta alla med en eller flera förpackningar avmaskningspreparat och lämna till oss vid Hundhjälpens informationsbord – i avsedd box.

Vi ber om preparat främst för HUND, endast Drontal Plus, Drontal och Milbemax. Dessa finns att köpa på alla apotek.

https://i0.wp.com/www.hundhjalpen.se/wp-content/uploads/2015/07/drontal-plus-cat.jpg?w=640

 

Tar vi alla med en eller flera förpackningar kan vi göra verklig skillnad. TACK! Kan du inte komma på träffen kan du också skicka per post. För adress, maila kersti@hundhjalpen.se

%d