Stort behov av ny utrustning

https://i0.wp.com/www.hundhjalpen.se/wp-content/uploads/2015/07/397539_10152866044401529_6141179836769648538_n.jpg?w=640
Som vi berättat tidigare är situationen nere i Rumänien väldigt allvarlig, både för hundarna och för den lidande ekonomin. Av någon anledning har bidragen och donationerna minskat kraftigt från de andra länderna och vi måste alla hjälpas åt och försöka komma på nya sätt att hjälpa våra fyrtassade vänner.

Save the Dogs har för närvarande tre olika hägn nere i Rumänien, två i Cernavoda och ett i Medgidia, med sammanlagt ca.700 hundar och katter som behöver mat och omvårdnad. Hundhjälpen tog på sig ansvaret att samla in tillräckligt med pengar för att täcka matkostnaderna för augusti månad. Något ni klarade med bravur och vi är SÅ stolta och glada över ert engagemang.
Vi har nu fått en bedjan från Save the Dogs om hjälp med att samla in pengar till ny utrustning som behövs för veterinärstationen. Utrustning som behövs för det dagliga arbetet med katter och hundar i hägnen. Det som behövs akut är:
-En maskin för tandstensborttagning
-En rakapparat
-En våg
-En mindre och säker bur för infångning av katter

Det är beräknat att kosta runt 900 eur. Varje liten krona gör skillnad, så var inte rädd att bidra med även mindre summor. Kanske byta ut den där glassen mot ett litet SMS bidrag? Allt arbete sker ideellt med Hundhjälpen. Din gåva går därför oavkortat till Rumänien och arbetet för hundarna, samt redovisas i gåvoredovisningen på hemsidan.

Sätt in ditt bidrag på Hundhjälpens plusgiro 355425-0 och skriv i meddelandefältet på din inbetalning: Ditt namn + Gåva + Godkänner PUL (om du godkänner att vi publicerar ditt namn i gåvoredovisningen).
SMS: 72672 med texten HUNDAR, mellanslag följt av den summa du vill donera: 50, 75, 100, 150, 199 kronor.
TACK för din hjälp!

%d