Sommarhundar – kampanj

I vintras genomförde Hundhjälpen med stor respons en kampanj på temat att genom riktade donationer kunna sänka utvalda hundars överlåtelsekostnad – och därmed hjälpa dem vidare till egna hem. Ett tiotal hundar som länge väntat i adoptionsprogrammet valdes ut och presenterades – sponsrades via donationer – och SAMTLIGA fick då det efterlängtade hemmet! TACK alla ni som bidrog. Nu gör vi om det!

Den rumänska sommaren är extremt tuff för hundarna i hägnen. De plågas av temperaturer som i veckor kan ligga kring 30+ grader, damm och fukt. Natten ger svalka och vila, innan så solen återigen går upp. Vi vill nu hjälpa 10 hundar som ännu inte upptäckts av sina framtida ägare att få lämna denna mycket påfrestande miljö där de alla vistas på ”övertid”. De är samtliga härliga personligheter som har mycket att erbjuda sina framtida hem. Hjälp dem få möjligheten!

Kampanjen presenteras i sin helhet här.

%d bloggare gillar detta: