Nya fadderhundar – Felice och Amadeus

Några hundar kommer aldrig att få chansen till ett eget hem. Vissa av dessa uppehåller sig utanför hägnen i Cernavoda och Medgidia, medan andra ges skydd inne i hägnen. Dessa hundar lämpar sig inte för adoption av flera orsaker; en del har för alltid tappat förtroendet för människan, andra kan vara ”skarpa”. Några hundar trivs endast i frihet. De flesta av dessa hundar är födda på gatan. Andra har misshandlats eller vanvårdats av sina ägare… idag bor de i sina jordhålor eller i enstaka hundkojor som personalen har satt ut. De känner trygghet i närheten till hägnet, att få mat varje dag, att inte glömmas bort. Dessa hundar kommer aldrig att överges av SaveTheDogs. De är dock kostsamma för hägnet. Tack vare fadderprogrammet kan de varje dag garanteras mat, omvårdnad och vid behov veterinärvård.

Vi vill nu presentera Felice och Amadeus som är nya i vårt fadderprogram.
Här kan ni läsa mer om Felice, en stilig hundgrabb som höll till vid kärnkraftverket i Cernavoda. Felice är nu en äldre gentleman som varit extremt rädd för alla människor, det har blivit bättre med åren men nya människor är fortfarande för läskiga för att han ska kunna adopteras.
Amadeus var inte gammal när han hittades svårt skadad i ett rivningshus. Hans båda framben var av och det var verkligen i sista stund hans räddning äntligen dök upp. Amadeus har hittat sin trygghet hos Adriana, en av kvinnorna som arbetar i hägnet, och kommer att få stanna där livet ut.

För information och för att anmäla dig som fadder, maila fadder@hundhjalpen.se.
Läs mer om fadderprogrammet här.

%d bloggare gillar detta: