Våra underbara jourhundar längtar HEM!

Högst upp på sidan ”Hundar för adoption” finns de – jourhundarna – rumänska hundar i Sverige för adoption.
Detta är hundar som är placerade i tillfälliga hem i Sverige, i väntan på att få ett permanent hem. Dessa hundar har Hundhjälpen antingen tagit till Sverige då de ej har trivts i hägnet nere i Rumänien eller så har de behövt omplaceras inom Sverige t.ex. av allergiskäl. Möjlighet ges att besöka hunden före adoption och bilda sig en egen uppfattning samt skapa en relation som underlättar flytten till det slutliga hemmet.
Här nedan presenteras de hundar som finns i jourhem i dagsläget.
Är DU intresserad av att ge en av våra fantastiska jourhundar det permanenta hem de alla längtar efter – Fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi dig!

 

Akela, hane född 2008
Akela är en jättefin och jättesnäll hund som älskar mat och att bada.Stora hundar kan han uppfatta som lite läskiga medan hästar och andra större djur är intressanta varelser. Som de flesta andra hundar älskar han att gå på promenader – han är gärna ute länge och går jättefint i koppel.
Denna lille kelgris skulle gärna få chansen att rå om sin familj alldeles själv, utan andra djur. Barn under skolåldern bör inte finns i hemmet eftersom de kan råka skrämma Akela.

Läs mer om Akela här, eller klicka på bilden.

 

Genny, tik född 2013

Genny är en riktigt kelgris, hon älskar att mysa i sängen och soffan, då helst i ens knä. Hon är väldigt lyhörd och har lätt att läsa av både människor och andra djurs kroppsspråk.Hon gillar att tillbringa tid ute, både promenader och att ligga på gräsmattan och fundera. Genny med både hund och katter och de är alla goda vänner. Denna lilla juvel bor helst i ett lugnare område och då gärna med en trevlig hundkamrat. Barn under skolåldern bör inte finnas i hemmet då de kan råka skrämma Genny.

Läs mer om Genny här, eller klicka på bilden.

 

Lea, tik född 2011

Lea är en mycket kärvänlig liten tjej som älskar att mysa och gosa. Hon gillar promenader och att snusa runt, och sedan är hon även en liten pajas som tycker mycket om att lära sig små tricks! Lea tycker att stora hundar kan vara lite läskiga men mindre och lugna hundar kan hon gärna stanna till för att hälsa på och prata med en stund. Lea vill bo i en lugn miljö där man har mycket tid åt henne. En toppentjej som är en trogen vän både på äventyr och hemma i soffan – En hund man inte kan låta bli att älska!

Läs mer om Lea här, eller klicka på bilden.

 

Lucky Boy, hane född 2011

Lucky Boy är en stor, mjuk kille med integritet. Han beter sig som en väluppfostrad gäst i jourhemmet som försöker lista ut hur han ska bete sig. Han går fint i koppel och är matglad så han är lätt att motivera. Inomhus är han lugn och kelig, och gör sitt bästa för att ignorera katten. Han är ju lite överdimensionerad som knähund, men försöker ändå få plats med rumpan i ens knä. Lucky Boy hoppas på ett hundvant hem med ytor, där det är tryggt och kärleksfullt.

Läs mer om Lucky Boy här, eller klicka på bilden.

 

Mira, tik född 2013

Mira är en jättego tjej som trivs som bäst när det är lugnt runt om kring henne. Nya saker kan uppfattas som lite läskiga men när hon fått upptäcka dom i lugn och ro går det bra. Hon har mycket spring i benen och skulle älska att så småning om få springa och busa av sig på ett säkert, inhägnat ställe ihop med en glad hundkompis. I det nya hemmet bör det finnas en trygg och snäll hundkompis, som kan agera mentor åt Mira. Barn under skolåldern bör inte finnas i hemmet eftersom de kan råka skrämma Mira.

Läs mer om Mira här, eller klicka på bilden.

 

Morgan, hane född 2013

Morgan växer lugnt och fint in i sitt nya liv i Sverige. Han stormtrivs när han får promenera i parker och skog där han slipper höra trafiken. Morgan är en otroligt mjuk och go hund vars högsta dröm vore att få varva livet mellan soffmys och natur. Det finns fortfarande saker som han tycker är lite läskiga men med ett lugnt tempo kommer han vänja sig vid allt runt omkring och bli en enastående hund! Morgan bor gärna med en trevlig hundkamrat. Barn under skolåldern bör inte finnas i hemmet.

Läs mer om Morgan här, eller klicka på bilden.

 

Tristan, hane född 2013

Detta är en fantastiskt snäll och go hund som alla dras till. Hundar trivs med honom, katter litar på honom och människorna tycker att han är så fin och go. Han har något speciellt den här killen. Han är mjuk mot alla han träffar och vi tror att han skulle kunna bo med alla slags djur. Han är väldigt duktig på att gå fint i kopplet och har inga problem att anpassa promenaden till vår gamla hunds långsamma takt. Han är också en riktig kelgris så det är bra om hans framtida husse och matte tycker om att kramas!

Läs mer om Tristan här, eller klicka på bilden.

%d bloggare gillar detta: