Vår underbara Consuela behöver DIG!

 Sju år i hägnet måste väl ändå vara nog! Inte ska väl Consuelas liv förspillas på detta vis. Var finns Du som kan ge denna underbara äldre tant en värdig ålderdom. Consuela är oerhört kärvänlig och social – tiden tickar och hon börjar fara illa av att år efter år vistas i en miljö där det aldrig är riktigt lugn och ro – där ingen har tid att sitta med henne i famnen mer än någon minut då och då – där katter kommer och går och där vänskapsband prövas och förändras. Vi vädjar nu för vår käraste Consuela – hjälp henne till ett eget hem där hon får för första gången i sitt liv bli viktig för någon, där hon får en kattkorg och god, mjuk kattmat, några leksaker och en smekande hand. Consuela har väntat längre än någon annan katt och nu måste väntan få ett slut och lyckan ta vid! Låt henne få slippa ännu en stekande het sommar i hägnet, något som är extra tufft för våra äldre djur. SE Consuela!

Läs mera om Consuela här.

Intresseanmälan finner du här.

%d bloggare gillar detta: