Vår älskade Tori!

Rumänien är VARMT på sommaren – vilket är oerhört tufft för de äldre hundarna. Vår älskade Tori har länge fått vänta på sitt hem. Hon är en äldre, oerhört snäll tant som nu måste få sitt hem. Åren och månaderna går och det kan inte vara meningen att hennes liv ska förspillas i hägnet. Också Tori måste få uppleva det härliga med att vara hund – att få bli ompysslad och kramad, att få en köttbulle då och då, att få vila utan att trängas med hundar i mängd, att få strosa i det gröna och gräva gropar i skogen. Hon är glad och vital och har mycket att erbjuda sin ägare. Vi söker nu med ljus och lykta efter dig som vill erbjuda ditt hem och din kärlek till Tori. Hon behöver DIG!

Tori bor gärna som ensam hund men kan tänka sig att dela hemmet med en stabil hane. Hon vill inte bo mitt i en större stad.

Läs mer om Tori här

Intresseanmälan finns r

%d bloggare gillar detta: