Hundträff i Hovdala/Skåne, 24 maj 2015

I söndags träffades ett glatt gäng för att umgås i det natursköna Hovdala som ligger i Hässleholms kommun. Vädret var strålande, klarblå himmel och varmt i luften. Vi var 35 hundar och något fler personer som kommit från både när och fjärran för att förenas i vårt gemensamma intresse- den rumänska gatuhunden.
Vi tog en liten promenad i den fina bokskogen som ligger intill Finjasjön och vi spenderade en lång stund i den rymliga rastgården. Det knöts nya bekantskapsband under dagen och hundarna såg ut att trivas med varandra- det lektes och busades för fullt. Några av hundarna var lite försiktiga och studerade istället lekarna på håll.
Försäkringsbolaget IF bjöd på god prinsesstårta och det fanns även hembakta kanelbullar och kaka att tillgå.
Vi vill tacka alla närvarande för att ni gjorde detta till en underbar dag!
Bilder från träffen kan ni se här.
%d bloggare gillar detta: