Våra älskade katter!

Det har väl inte undgått någon att SaveTheDogs / Hundhjälpen även hjälper katter i nöd. Katternas situation i Rumänien är inte bättre än hundarnas. Katterna föds och dör på gatan, utsätts för fruktansvärda umbäranden och människors grymheter. Det finns försvinnande liten hjälp att få. Katthemmen lyser med sin frånvaro – utom i Cernavoda och Medgidia. Här bor ett antal ljuvliga omhändertagna katter, där många efter att ha återhämtat sig från svält och skador nu ivrigt väntar på egna hem. Den rumänska katten är ganska liten och gracil och oftast väldigt social. Våra katter är dessutom hundvana. De finns i olika åldrar och färgställningar – och har olika behov vad gäller sitt hem.
På bilden nedan ser vi Sisi och Ilona, de nyaste katterna i vårt adoptionsprogram. Fler vackra katter för adoption hittar du här. Klickar du här kan du läsa om hur katterna förbereds inför flytten till Sverige. Redan hemkomna katter finner du här.
Ge en av våra katter möjlighet att sprida glädje i Ditt hem!

%d