Vi vädjar för vår vackra Daria!

 

Vi nås då och då av ett nödrop från personalen vid hägnen– en hund som mår mycket dåligt och behöver få lämna hägnet. Nu vädjar vi gemensamt för vackra Daria som är superstressad av miljön. En dag i hägnet är full av hundar i mängd, oväsen, stress och konkurrens om det mesta. Många hundar anpassar sig bra – men det är ofta de mest intelligenta hundarna som far illa, som Daria. Hon kan inte koppla av och finna sig tillrätta. Daria är mycket klipsk och har stort behov av aktivitet, något som inte alls kan tillgodoses vid hägnet. Hon visar tecken på svår mental stress och behöver snarast möjligt få resa till Sverige och en alldeles egen familj där man ser till hennes behov av aktivitet / vila och närhet. Helst vill hon bo som ensam hund – och i en miljö som främjar friluftsliv. En längre vistelse i hägnet kommer att skada Daria. Vi vädjar nu till alla läsare – kan DU öppna ditt hem för denna vackra hund? Det är bråttom!

 

%d bloggare gillar detta: