Bli fadder åt en katt

Det är tyvärr inte alla katter förunnat att kunna se fram emot resan till ett eget hem. Det är inte bara hundar som far illa i Rumänien. Katter har också en mycket svår situation där många föds på gatan, ett liv kantat av svält och faror. Andra har misshandlats eller vanvårdats av sina ägare. Det finns inte mycket hjälp att få för dessa stackars katter – men SaveTheDogs ställer upp för de svårast drabbade. Bland de omhändertagna katterna finns de som av olika skäl inte kan beredas plats i ett adoptionsprogram. De är då ofta för rädda för att kunna socialiseras och hanteras. I katthusen i Cernavoda och Medgidia känner de sig trygga och har sina kamrater. Tack vare fadderprogrammet kan de varje dag garanteras mat, omvårdnad och vid behov veterinärvård.

Vi vill nu presentera de 3 första katterna i vårt nya fadderprogram – Adrian, Leo och Ninja!
Adrian var bara en liten kattunge när han anlände till hägnet, fullkomligt skräckslagen. Det är troligt att han som liten behandlats fruktansvärt illa av någon och trots att han bott många år i hägnet nu är han fortfarande väldigt rädd för människor.
Leo hittades i centrala Bukarest, så svag att han knappt kunde gå. Som tur var fick Save The Dogs personal syn på honom och han fick följa med till hägnet. Även fast han bott länge i hägnet vågar han inte lita på människor men trivs bra med sina kattkompisar.
Ninja hade även hon turen på sin sida – Hon hittades mitt i iskalla vintern, mager och utmattad. Ninja har även hon tappat förtroendet för människor men trivs i hägnet där hon har många goda vänner bland de andra katterna.

Klicka på katternas namn för att läsa mer om dem. Välj den katt du vill bli fadder till och det belopp du månadsvis vill skänka ( min belopp 100 kr / mån, autogiro ). Varje katt kan ha fem faddrar. Vi uppdaterar dig gällande kattens liv och hälsa två gånger / år. För information och för att anmäla dig som fadder, mailafadder@hundhjalpen.se. Du kan givetvis skänka även en engångssumma till dessa katter men du blir då inte ”fadder”, en sådan betalning märker du ”Fadderkatterna”.

Fadderprogrammet baseras på samma principer som organisationer med barnfaddrar, dvs insamlade medel går till hela hjälpprogrammet, inte till en enskild individ. En fadder kan självklart närhelst den önskar avsluta sitt fadderskap.

%d bloggare gillar detta: