Var finns stilige Tysons hem?

Tyson anlände till hägnet utmärglad och livet hängde på en skör tråd. Han hade dock livsgnista och klarade sig genom kriserna. Under tiden vann han hela personalens vänskap. Tyson tog därefter hand om den nyanlände, livrädde Mitch och de var sedan oskiljaktiga. Nu har dock situationen förändrats och de har utvecklats åt olika håll. Tyson är sitt vanliga trygga jag och Mitch har stärkts och är numera bästis med många hundar. Vi vill nu uppmärksamma denne underbare och vackre grabb som vinner allas hjärtan. Tyson är en blivande ”bäste vän” och en kamrat på livets alla vandringar. Han är stabil och kärleksfull, lugn och balanserad. En toppenkille!
Var finns Du som kan erbjuda Ditt hem livet ut för vår vackre Tyson?
Läs mera om Tyson här och fyll i en intresseanmälan här.

 

%d bloggare gillar detta: