Nya fadderhundar – Adan, Joana och Terence


Några hundar kommer aldrig att få chansen till ett eget hem. Vissa av dessa uppehåller sig utanför hägnen i Cernavoda och Medgidia, medan andra ges skydd inne i hägnen. Dessa hundar lämpar sig inte för adoption av flera orsaker; en del har för alltid tappat förtroendet för människan, andra kan vara ”skarpa”. Några hundar trivs endast i frihet. De flesta av dessa hundar är födda på gatan. Andra har misshandlats eller vanvårdats av sina ägare… idag bor de i sina jordhålor eller i enstaka hundkojor som personalen har satt ut. De känner trygghet i närheten till hägnet, att få mat varje dag, att inte glömmas bort. Dessa hundar kommer aldrig att överges av SaveTheDogs. De är dock kostsamma för hägnet. Tack vare fadderprogrammet kan de varje dag garanteras mat, omvårdnad och vid behov veterinärvård.

Vi vill nu presentera Adan, Joana och Terence som är nya i vårt fadderprogram.
Här kan ni läsa mer om Adan, en stilig hundgrabb som hittades svårt uttorkad och utmärglad i Cernavoda mitt i den stekheta sommaren.
Joana kan vara bland det keligaste som finns i hundväg. Hon hittades utsvulten utanför hägnet och har sen dag 1 visat hur mycket hon älskar både personal och besökare.
Hösten 2013 hittades Terence i ett bedrövligt skick. Han har återhämtat sig och är i dag en vacker och lycklig kille som gärna spenderar tid med hundar såväl som människor.

För information och för att anmäla dig som fadder, maila fadder@hundhjalpen.se.
Läs mer om fadderprogrammet här.

 

%d bloggare gillar detta: