Nemo – en femstjärnig kamrat

Nu vill vi rikta allt ljus på underbare Nemo. Från att bara ha ”funnits” där har Nemo genomgått en fantastisk utveckling. Här har vi grabben som kommer att bli världens bäste kompis – en trogen följeslagare på livets äventyr och en klok och sällskaplig kamrat hemmavid. Nemo har gått från att vara en kärvänlig men ganska osynlig hund till att bli en lysande stjärna. Hans glädje visar inga gränser när han får umgås i människosällskap. Han är intelligent och tillmötesgående, gladlynt och rolig – och gör sitt bästa för att visa det. Han är tålmodig och snäll med de små valpar han träffat och har stor social förmåga bland de andra hundarna där han välkomnas i alla gruppbildningar.

Nemo saknar bara en sak – ett alldeles eget hem där han får uppskattning och tillhörighet. Ta chansen att bli Nemos bästa vän! Han har definitivt 100% bästis-potential.

Läs mera om Nemo här och här hittar du en intresseanmälan.

%d bloggare gillar detta: