Kom med på Hundhjälpens forum!

Vi vill välkomna alla medlemmar till Hundhjälpens trevliga forum. Dit hittar du via vår hemsida, http://www.hundhjalpen.se.  Bli medlem om du inte redan är det, gå sedan in på forumet och anmäl dig, välj ditt användarnamn och lösenord och du blir snarast insläppt och kan börja skriva.

Facebook i all ära – men kunskapsbanken ligger på forumet. Här har under många år många kloka tankar utväxlats och goda råd delats ut. Allt finns samlat under rubriker som Hundsnack, Träning, Hundpsykologi och många fler. Här finns också underbara berättelser från volontärers resor till Rumänien samt tonvis av inlagda berättelser och bilder från våra hundägare. Här tas även akuta ärenden upp. Forumet knyter oss samman och skapar vänskapsband  – något Facebook aldrig förmår.

Forumet drivs i vänlig anda och alla ska känna att ens synpunkter är värdefulla och uppskattade. Välkommen in till forumet!

%d bloggare gillar detta: