Vi vädjar för Timo som mobbas svårt och behöver akut få lämna hägnet!


Hundvärlden är inte helt enkel – en dag kan du vara en populär kamrat – för att därefter bli hack-kyckling. Detta tråkiga har nu hänt vår mjuke och vackre Timo – som nu plötsligt hamnat lägst i rang och har svårt att ta ifrån sig. Timo jagas ideligen undan av de andra hundarna och har även attackerats brutalt. Personalen gör sitt bästa för att skydda honom, men hägnet är trångt och en hund som har svårt i den miljön behöver snarast få lämna den innan den bryter ner honom.
Vi söker nu med ljus och lykta efter hemmet som kan ge Timo en fristad – där han får bli trygg och älskad livet ut. Läs mera och se bilder av Timo här. Intresseanmälan fyller du i här. Obs – det nya hemmet ska erbjuda en lugn miljö och det får inte finnas dominanta hundar i hemmet – ej heller barn under skolåldern. Timos situation är mycket akut och vi hoppas kunna välkomna honom till Sverige snarast.

Timo är bokad!

%d bloggare gillar detta: