Black Beauty – En fyrklöver svarta skönheter

Vi vill nu rikta strålkastarljuset mot våra fyra vackra, svarta flickor som ännu väntar på sina evighetshem; Kiki, Maria, Pia och Berta. Dessa är fyra vackra, älskvärda och mycket mjuka flickor som så innerligt behöver få egna människor som värnar om dem och som de själva i sin tur får älska.  Tiden tickar iväg och hägnlivets monotoni nöter på en hundsjäl. Vår förhoppning är nu att någon ska SE dessa underbara flickor, så att de kan få sin flygbiljett till framtiden.

Att ta emot en f d gatuhund är en fantastisk och berikande upplevelse, vilket kan intygas av våra 1200 nuvarande ägare.  Läs mera om de vackra flickorna. Klicka på bilderna så kommer du till deras respektive profilsida. Vår intresseanmälan hittar du här.

%d bloggare gillar detta: