Tora söker sitt evighetshem!

Klipsk och glad, rolig, pigg och snäll – så kan vi beskriva vår kära Tora. Hon är en fantastiskt trevlig tjej som kommer att bli en bästa vän och äventyrskompis. Tora finns nu i jourhem i Norrtälje där hon snabbt fann sin plats i hemmet, bland andra hundar och en katt. Hon mer eller mindre bara flyttade in och slappnade snabbt av på en mjuk matta med ljudliga snarkningar. I vaket tillstånd är hon mycket uppmärksam på vad jourmatte och -husse har för sig och försöker på alla sätt göra sitt bästa för att bli omtyckt – vilket hon är – mycket. Ute finns mycket spännande att undersöka och Tora njuter av promenaderna med hundkamraterna. Den som blir Toras bästis får en vän för livet – blir det DU? Här finns världens bästa aktivitetskompis – och samtidigt världens bästa myskompis därhemma.
Läs mera om om Tora här och fyll i en intresseanmälan här.

%d bloggare gillar detta: