Nya fadderhundar – Beethowen, Olly och Paul

Några hundar kommer aldrig att få chansen till ett eget hem. Vissa av dessa uppehåller sig utanför hägnen i Cernavoda och Medgidia, medan andra ges skydd inne i hägnen. Dessa hundar lämpar sig inte för adoption av flera orsaker; en del har för alltid tappat förtroendet för människan, andra kan vara ”skarpa”. Några hundar trivs endast i frihet. De flesta av dessa hundar är födda på gatan. Andra har misshandlats eller vanvårdats av sina ägare… idag bor de i sina jordhålor eller i enstaka hundkojor som personalen har satt ut. De känner trygghet i närheten till hägnet, att få mat varje dag, att inte glömmas bort. Dessa hundar kommer aldrig att överges av SaveTheDogs. De är dock kostsamma för hägnet. Tack vare fadderprogrammet kan de varje dag garanteras mat, omvårdnad och vid behov veterinärvård.

Vi vill nu presentera Beethowen, Olly och Paul som är nya i vårt fadderprogram.
Beethowen orkade knappt stå på benen när han lämnades in till hägnet som liten valp. Han är nu en glad, go och STOR kille som gärna hälsar hägnets besökare välkomna.
Olly är en lite äldre dam som hittades vid tågstationen i Medgidia – livrädd och mager. Hon har utan tvekan behandlats väldigt illa av människor men känner sig trygg i hägnet bland sina vänner.
Paul är en glad liten grabb som kom till hägnet efter att blivit påkörd av en bil. Han är ännu inte helt återställd men trivs bra med uppmärksamheten han får i hägnet.
Klicka på hundarnas namn för att läsa mer om dem.

För information och för att anmäla dig som fadder, maila fadder@hundhjalpen.se.
Läs mer om fadderprogrammet här.

 

%d bloggare gillar detta: