Ta gräddfilen in i hundförsäkringen….och stöd samtidigt Hundhjälpen.

Hundhjälpen inleder nu ett samarbete med If Djurförsäkring. Vi är inom styrelsen tre If-utbildade ombud som kan hjälpa dig med samtliga dina djurförsäkringar. Som ägare till en av Hundhjälpens hundar / katter känner du till kravet att hundarna SKA vara försäkrade – och för katterna rekommenderas detta. Vi kan nu guida dit till precis rätt försäkring till ditt djur och tillse att det är täckt från och med den dag det landar i Sverige – utan att du i princip behöver göra någonting. Vi har tillgång till den information som krävs.

Som Hundhjälpens djurägare är du givetvis mån om ditt djur och vill ge det bästa skydd. Ifs djurförsäkringar är såväl täckande som omfattande – och som enda bolag i Sverige erbjuder man FAST SJÄLVRISK – du vet alltså precis hur mycket du kan måsta betala hos veterinären när olycka eller sjukdom slår till – och inte ett öre mer.
Till detta kommer ett förmånligt bonusprogram där skadefria år premieras samt rabatt på veterinärvårdsförsäkringen för kastrerade djur – vilket innebär samtliga våra.
Dessutom samlingsrabatt för flera försäkringar inom bolaget. Finns i hemmet 7 eller flera djur finns en förmånlig ”flockförsäkring”.

Provisionen för sålda försäkringar kommer föreningen tillgodo – och då i förlängningen hundarna i Rumänien. Att teckna en djurförsäkring genom Hundhjälpen är alltså ett utmärkt sätt att stödja verksamheten.

Vi försäkrar givetvis ALLA dina djur – inte bara de från Hundhjälpen. Har du i dagsläget försäkring i annat bolag hjälper vi dig att flytta den till If. Även du som inte har en adopterad hund eller katt är hjärtans välkommen att teckna dina försäkringar genom oss. Vi lovar snabb och vänlig service.

För att komma i kontakt med oss, fyll i vårt formulär så hör vi av oss snarast.
Du kan även maila: IFombud@hundhjalpen.se

Välkommen till Hundhjälpen / If – vi hjälper dig!

%d bloggare gillar detta: