Vem sviker en gatuhund?

Våra hundar har före omhändertagandet grovt svikits av mänskligheten – något vi förutsätter ALDRIG ska behöva hända dem mer i livet. Ändå händer det – och ibland dubbelt upp. Våra underbara ”Vinterhundar”, pojkarna Johan och Alger står nu utan väntande hem – igen! Orsaken till detta är oseriösa adoptörer som trots påstötningar inte stått upp för sina åtaganden gentemot föreningen, och inte heller erbjudit en vettig förklaring kring detta. Den som får betala priset för detta är hunden – som kanske med en annan, seriösare ägare redan hade kunnat befinna sig i Sverige. Nu återstår osäkerhet och ytterligare väntan – för dessa två gentlemän som redan fått vänta så outhärdligt länge. Väntan tär på pojkarna – och vi hoppas att någon nu ska kunna erbjuda dem livets bästa gåva – ett eget hem.

Johan och Alger är två sociala och glada pojkar som med sitt trevliga och positiva sätt kommer att sprida glädje runtomkring sig. De trivs med snälla människor, trevliga hundar och har heller inget emot katter. Det är stiliga grabbar, klipska och balanserade. Nog är det väl underligt att de måstat vänta så länge redan. Låt oss nu tillsammans fokusera på att hjälpa grabbarna till sina kärleksfulla, permanenta hem.
Kan DU ställa upp och ta emot Johan eller Alger, hör av dig snarast via en intresseanmälan. Har du inte dem möjligheten, sprid ordet bland vänner och bekanta och via sociala medier. Gemensamt ska vi kunna nå målet – att erbjuda både Johan och Alger en svensk vår.

Läs mera om Johan här och Alger här.

Här finner du vår intresseanmälan.

Johan är nu bokad!

%d bloggare gillar detta: