Värmande hälsningar!

Nu när kylan biter passar vi på att värma oss med bildhälsningar från underbara hundar som haft turen på sin sida och fått komma till kärleksfulla hem i Sverige.

Nisse (fd Tazio) kom till Svergie redan 2007 och även om kroppen inte orkar riktigt lika mycket bus som förr så är en mysstund med lillmatte fortfarande det bästa som finns. Ina (fd Katrina) är lyckan själv och älskar att få springa lös på stranden. Denniz (fd Danny Boy) springer glatt i skogen och matte bloggar flitigt om deras äventyr. Uuno (fd Lino) trivs utmärkt med brorsan Urho och tillsammans är de ett riktigt macho-team. Diego (fd Poppy) är en utmärkt sällskap i svampskogen och förgyller mattes dagar varje dag.

Klicka på hundarnas namn för att se fler bilder på dem!
På bilden ser vi vackra Ina.

%d bloggare gillar detta: