Från helvetet i Bucharests dödshägn till ett eget hem i jul?

Lilla Missie har gjort en livsresa som innehåller svält, misshandel och ren ondska. Hon räddades några dagar före döden i ett ofattbart dåligt skick – och fick äntligen – för första gången i sitt liv möta vänlighet och omtanke. Missie sköttes i hägnet om på bästa sätt och visade personalen stor tillgivenhet, som för att visa hur viktiga de var för henne. Det egna hemmet i Sverige har dock låtit vänta på sig och Hundhjälpen beslöt flyga hit Missie, till ett jourhem. Där väntar hon nu ivrigt på att detta år få uppleva julglädjen i ett EGET hem, med EGNA människor fulla av kärlek och värme. Vi vädjar nu till DIG – kan DU erbjuda Missie ett paradis, där hon gärna bor som ensam hund eller tillsammans med en trygg medelstor hund. Denna underbara, lilla flicka kommer att fylla ditt liv med glädje. Hennes resa behöver få det lyckliga slutet!

Läs mera om Missie här.
Fyll i vår intresseanmälan här.

%d bloggare gillar detta: