Jourhem utan andra hundar!

Hunden är ju som vi alla vet ett flockdjur – men det finns ändå hundar från hägnen som mår bättre av att få bo som ensam hund i sitt hem. Detta kan vara hundar som utsatts för mobbing eller på annat sätt stressats av miljön där. Hägnlivet erbjuder en trygg plats i det för hundar så grymma Rumänien  – men det är också en plats där ljudnivån är hög samt konkurrensen om resurser påfrestande och där vänskapsband ideligen prövas. Vi har i dagsläget några hundar som behöver få njuta lugnet i ett i övrigt hundfritt jourhem och vi hoppas att vi kan erbjuda dem detta.

Vi har en akut situation där vi snabbt behöver jourplacera en hane som tynar bort i hägnet. Från att ha varit en självsäker och glad pojke har han nu tappat matlusten och livsviljan. Kan DU hjälpa?

Här kan ni läsa mer om vad det innebär att vara jourhem. Om ni är intresserade av att ställa upp, snälla fyll i en jourhemsanmälan.

%d