Mitos vädjan inför vintern

Jag är född på gatan och har levt utanför hägnet sedan jag var liten valp – jag ville inte komma in bland de andra hundarna då jag inte riktigt litade på människorna som fanns där. Nu har jag lärt mig att alla är snälla och har äntligen flyttat in innanför murarna. Som ni förstår har jag aldrig haft ett hem annat än en koja. Nu när jag är mitt i livet önskar jag mig ett lite bekvämare liv – och en familj som visar hur mycket de tycker om och uppskattar mig. Jag har blivit en riktigt trevlig prick som är snäll med alla, människor, hundar och katter. Tänk att få tillbringa vintern i en mjuk bädd och med ett tuggben framför nosen – kan något sådant bli verklighet även för mig? Däremellan strövar jag gärna omkring med dig / er i skog och mark – jag tycker om att utforska naturen. Jag lovar att jag ska göra mitt allra bästa för att du ska vara nöjd med mig – men ha lite extra tålamod och förståelse då jag som sagt aldrig haft ett hem förut och behöver som ”nysvensk” lära mig ”traditionerna”.
Här kan ni läsa mer om mig.

Varma hälsningar från,
Mito

%d bloggare gillar detta: